Апельсиновий кекс завжди виходить смачним і красивим

апельсиновий Кекс

Апельсиновий кекс завжди виходить смачним

і красивим. Підходить для застілля з будь-якого

приводу. Для його приготування

знадобитися цедра і сік одного апельсина, 1 ст.

цукру, 1 пачка маргарину, 5 яєць, 1,5 ст. борошна, 2

ч. л. розпушувача,1 ст. крохмалю.

Білки відокремити від жовтків і добре збити з цукром, потім додати жовтки і так само збити.Влити розтоплений маргарин у збиту масу, продовжуючи збивати. Додати сік і цедру апельсина, розпушувач, крохмаль і борошно.Виливаємо в підготовлену форму, випікаємо близько 40хв. при температурі 180-200 гр. Готовність перевіряємо зубочисткою. Тепер посипте цукровою пудрою.
Запах апельсинового кексу стоїть цілий день.

Варто почитати: