Червона риба в гірчично-вершковому соусі

Будь-яка червона риба в гірчично-вершковому соусі нікого не може залишити байдужими! Риба виходить дуже ароматною, соковитою, ніжною – справжній кулінарний шедевр. Червона риба сама по собі неймовірно смачна, але можна приготувати особливо ефектне блюдо. Хочемо порадувати всіх початківців кулінарів: приготувати це вишукане блюдо надзвичайно просто, а результати вражають!

Інгредієнти:

  • 40 мл — сухого вина
  • 5 ст. л. — соку лимона
  • 4 — цукру (коричневого)
  • 850 г філе будь-якої риби (червоної)
  • 6 ст. л. — розтопленого вершкового масла
  • 40 мл – соєвого соусу
  • 3 ст. л. — сухого вина
  • 1 склянка вершків
  • 1 ч. л. — зернистої гірчиці
  • 2 ч. л. — перцю
  • 1 ч. л. — базиліка
  • 1 ч. л. — кайенского перцю
  • 3 ст. л. — діжонської гірчиці
  • 10 мл — вустерського соусу

Приготування:

  • цукор З’єднайте разом з вином, розтоплене масло і сік лимона.
  • Розріжте філе риби на 4 частини, перекладіть в щільний пластиковий пакет і залийте приготовленим маринадом рибу.
  • закрийте пакет і залиште маринуватися в холодильнику 2-4 години.
  • Викладіть мариновану рибу на деко, полийте соєвим соусом і запікайте близько 15 хвилин (при 230 градусах).
  • Зробіть соус.
  • Змішайте інгредієнти для соусу: всі приправи і вершки, і поставте варитися на середній вогонь.
  • Варіть, поки соус не загусне (приблизно 5 хвилин).
  • Влийте сметану і ретельно перемішайте – соус готовий.
  • Полийте рибку соусом і залиште постояти близько години.

Червона риба в гірчично-вершковому соусі готова! Готується риба просто, до того ж низькокалорійна. Тому нею можуть насолоджуватися всі без винятку. Приємного апетиту.

Варто почитати:

Додати:

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *