Чіпси з лаваша

Чіпси з лаваша

Сьогодні була проїздом в сусідньому містечку, заскочила в гості до приятельки, почастувалася чіпсами з лаваша. Приємно мене здивував смак і швидкість приготування. А це не маловажний фактор у нашій стрімко біжить життя:) Прошу скуштувати і вам чіпси, приготовані таким способом або салатик з чіпсами, на ваш смак….

Нам буде потрібно:
– Лаваш
– Соняшникова олія
– Перець червоний гіркий (приправа) на кінчику чайної ложки
– Перець червоний солодкий (приправа) 2 ст ложки
– Сіль

Приготування
Лаваш порізати трикутничками або квадратиками, обсмажити у фритюрі. Я це робила у високій маленькій каструльці для меншої витрати масла. Викладаємо в глибоку посуд і посипаємо спеціями з сіллю. Ретельно перешиваємо і насолоджуємося під пивко .

Варто почитати: