Дієтичне блюдо з кабачків – папарделле з кабачків

страва з кабачка -папарделле з кабачка

Отже, запрошую вас на італійську кухню у російському стилі. Це чудове дієтичне блюдо з кабачків буде по смаку навіть тим, хто не любитель кабачків. Папарделле – це широкі італійські макарони, відповідно за аналогією названо і страва з кабачка, особливо воно доведеться хорошим і тоді, коли їх тьма, а подіти нікуди:)…

Продукти для страви з кабачків беремо довільно:

  • цибуля ріпчаста
  • кабачки
  • помідори
  • 1 ст. ложка майонезу
  • сіль, цукор, орегано, перець.

Спосіб приготування страви з кабачків:

  • Цибулю порізати півкільцями, обсмажити.
  • Кабачок нарізати овочерізкою на тонкі, широкі смужки – додати до цибулі, посолити, щоб пустили сік.
  • Поки гаситься – нарізати кубиками помідор, додати до кабачків.
  • Додати сіль, трохи цукру, хмелі-сунелі, інші приправи.
  • Потім додаємо майонез і трохи прогреем всі разом
  • За бажанням, в кінці можна додати зелень.

А в Італії це блюдо готують так :

  • Смажимо 2 зубчики часничку на сковорідці, потім виймаємо його.
  • Тремо на тертці моркву, тушкуємо, додаємо сухе біле вино, робимо сильний вогонь.
  • Випаровування йде вина і додаємо молодий кабачок, нарізаний на соломку не дуже тонку і тушкуємо. Дорезаем помідорів, спеції, бажано і базилік.
  • Макарони можна взяти і звичайні, гарячими висипаємо в наші кабачки.
  • Додайте 2-3 ложки гарячої води, в якій варилися макарони.
  • Посипати дрібно натертим сиром.

Спробуйте приготувати і так, і так – чудово і смачно з найпростіших продуктів.

В сезон кабачов – просто знахідка! Ідея страви з кабачків подала Світлана Казенникова, спасибі!

Варто почитати:

Додати:

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *