Дитячі котлети Черепашки

Не знаю як ваші діти, але моїм догодити з їжею непросто. Наприклад, донька не любить, якщо в страві знаходиться цибулю, а син відмовляється їсти, якщо там морквина. Тому я приготувала оригінальні дитячі котлети «Черепашки», в яких немає ні моркви, ні лука. В них фарш, сир і сосиски, які діти просто обожнюють!

Та що говорити про дітей, якщо навіть чоловік їх нахвалює! Приготувати такі котлети простіше простого!

Інгредієнти:

  • 600 г – будь-якого фаршу
  • тонкі сосиски
  • сир в пластинках
  • за смаком – перець
  • сіль

Для прикраси:

  • салатні листя
  • гвоздика

Приготування:

  • Спочатку готуємо сосиски, розрізаємо їх навпіл, потім ще впоперек, для лапок робимо на одному кінці з 2 невеликих надрізу.
  • Також з сосисок справах хвостики і голови – розрізаємо сосиски на 3 частини: серединки будуть хвостиками, а кінці – головою.
  • Приправляємо за смаком фарш перцем і сіллю, формуємо котлетки.
  • Встромляємо в котлети заготовки з сосисок, на «головах» робимо надрізи – ротики, встромляємо очі з гвоздики.
  • Нарізаємо смужками платівки сиру і викладаємо на котлети сіткою.
  • Поміщаємо на деко, змащене маслом.
  • Ставимо «черепашок» у попередньо розігріту до 190 градусів духовку, випікаємо 25-30 хвилин.
  • Викладаємо «Черепашок» на салатні листя і подаємо до столу!

Смачним і корисним доповнення до таких котлеткам буде гарнір з рису. Хоча до них підходить і картопля, гречана каша, і макарони. Повірте, страва настільки всім сподобається, що вам доведеться готувати його досить часто! Всі будуть ситі та задоволені, а що ще нам, господиня треба? Правильно, нагодувати всіх смачно і ситно!

Варто почитати: