Фантастично смачні курячі стегенця! Фаршировані стегенця

Якщо ви хочете приготувати щось незвичайне, оригінальне і приголомшливо смачне одночасно, то це рецепт приведе вас в захоплення. Фаршировані стегенця виходять настільки смачними, що всі гості або ваші домочадці прийдуть в такий захват, якого ви навіть і уявити не можете.

Приготуйтеся до того, що у вас попросять добавки. Саме так сталося у мене, тому рекомендую вам приготувати подвійну порцію.

Вам знадобиться:

  • 1 упаковка – майонезу
  • 8 шт. – курячих стегенець
  • 2 шт. – невеликих апельсинів
  • 200-250 г – свинини
  • 5-6 зубчиків часнику
  • за смаком – сіль
  • приправа для курки

Приготування:

  • Спочатку треба стегенця промити в холодній воді.
  • Потім знімаємо з них шкірку, робимо це акуратно, щоб не пошкодити.
  • Видаляємо кісточки, куряче м’ясо нарізаємо на дрібні шматочки.
  • Також дрібно нарізаємо свинину, додаємо до курячого м’яса.
  • Змішуємо з майонезом, сіллю, приправою, залишаємо постояти півгодини для маринування (дуже смачно виходить, якщо маринувати в майонезі домашнього приготування).
    Очищаємо від шкірки і білих волокон апельсини, нарізаємо на невеликі шматочки.
  • Подрібнюємо часник.
  • Додаємо апельсини з часником в мариноване м’ясо, вимішуємо.
  • Приготовленої начинкою фаршируємо шкірку стегенець, краю зашиваємо або скріплюємо зубочистками.
  • Нагріваємо сковорідку, обсмажуємо заготівки з двох боків до світло-золотистого кольору.
  • Після цього перекладаємо у форму для запікання.
  • Ставимо в попередньо розігріту до 200 градусів духовку, випікаємо 20-25 хвилин.
  • При подачі нарізаємо на шматочки.

Це настільки смачно, що я словами описати вам просто не в силах, скільки не намагалася. Причому фаршировані стегенця хороші і в холодному, і в гарячому вигляді. Приготуйте і здивуйте всіх!

Варто почитати: