Гаряча закуска з лаваша з курячими сердечками і шлуночками

Дуже проста в приготуванні і на подив швидка гаряча закуска з лаваша з курячими сердечками і шлуночками стане для вас справжнім порятунком, якщо до вас раптом несподівано нагрянуть гості! По-перше, час її приготування забере у вас не більше 30-40 хвилин, по-друге, ви приготуєте її з найдоступніших продуктів, по-третє, фантастично смачна закуска!

Гаряча закуска з лаваша виходить дуже і апетитною хрусткою. Вона обов’язково порадує своїм смаком і вас, і ваших гостей. Все дуже просто і дуже смачно!

Інгредієнти:

  • 1 пучок зеленого цибулі
  • 8 шт. – тонких лавашів
  • 1 пучок – свіжого кропу
  • 300 г курячих сердечок
  • 4-5 – яєць
  • 300 г курячих шлуночків
  • 240 г – будь-якого твердого сиру
  • за смаком – спеції
  • перець
  • сіль
  • для обсмажування – рафінована рослинна олія

Приготування:

  • Спочатку відварюємо до готовності сердечка і шлуночки, варити їх треба на тихому вогні при закритій кришці (час приготування – приблизно 1,5 години, якщо сердечка курячі або шлуночки курчати – 30 хвилин, тому я рекомендую відварити їх заздалегідь, щоб не витрачати час на приготування).
  • Потім сердечка з шлуночками перекручуємо через м’ясорубку (можна подрібнити блендером).
  • Натираємо на дрібній тертці сир, подрібнюємо зелений лук з кропом.
  • Все перемішуємо, додаємо яйця, приправляємо за смаком перцем, спеціями, сіллю.
  • Беремо лаваш викладаємо начинку і загортаємо «конвертиками» або «трубочками» (як вам більше подобається).
  • Розігріваємо на сковороді олію і обсмажуємо в ньому лаваш з начинкою – до хрумкої, золотавої скоринки.
  • Після цього лаваші треба викласти на паперовий рушник, щоб забрався зайвий жир.

Подивіться які «красені» виходять – апетитні, ароматні! Подайте закуску з лаваша в гарячому вигляді. Можна полити сметаною або соусом. Дуже смачно, а головне – швидко!

Варто почитати: