Кабачкова запіканка з фаршем

запіканка кабачкова з фаршем

Швидкий рецепт кабачкової запіканки з фаршем – на смак як кабачкова ікра, тільки з фаршем та сиром, ну дуууже смачно! Дуже ситне, смачне і корисне блюдо – можна додати ще баклажани, помідори, зелені. Смачно, навіть якщо чогось не покласти…

Продукти для кабачкової запіканки:

  • 1 кг кабачків
  • 500 р фаршу будь-якого
  • 200 гр моркви
  • 150 г цибулі
  • 100 г сиру
  • сіль, рослинне масло

Рецепт приготування запіканки з кабачків:

  • Цибуля й моркву потріть на крупній тертці або на комбайні – злегка обсмажити на рослинному маслі.
  • Додати туди нарізаний кубиками кабачок.
  • Через хвилин 5-7 додати фарш, посолити-поперчити і тушкувати 1 хвилину.
  • Викладе в керамічну або скляну форму, утрамбувати, залити сумішшю з 3 ст. л. сметани і 2 яєць.
  • Посипаємо блюдо зверху тертим сиром і запікаємо в духовці 30 хвилин при 190 градусах.

Дуже смачно, а чудовий запах! Рецепт від

Варто почитати:

Додати:

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *