Капрезе з моцарелою на шпажках


Приготувати капрезе моцарелою простіше простого. Особливо актуальною ця закуска, буде влітку. Тільки уявіть: пікнік, ви смажите шашлики на мангалі. І поки вони готуються, насолоджуєтеся цією дивовижною закускою. Назва закуски «Капрезе» походить від італійського острова Капрі. Легка ніжна, з інгредієнтами високої якості, дуже підходить для званого обіду і для приготування на природі. Капрезе з моцарелою – національне блюдо Італії, завдяки своєму зелено-біло-червоного кольору!

Інгредієнти:

  • 220 грам – помідорів чері
  • 2 стіл. л. – оцту бальзамічного
  • 250 грам – сиру моцарелла
  • 2 стіл. л. – оливкової олії
  • 1 пучок – базиліка (зелений)
  • мелений перець (чорний),
  • сіль

Приготування:

  • Вимийте черрі і видалити підстави плодоніжок.
  • Щоб страва виглядало гарнішим, можна взяти помідори жовтого і червоного кольору.
  • Моцарелу наріжте великими шматочками (форма може бути довільною, яка вам подобається).
  • бальзамічний оцет Змішайте з маслом, додавши за смаком перець з сіллю.
  • На зубочистки або дерев’яні шпажки нанизуємо по черзі по шматочку моцарелли, за помидорке і листочка базиліка.
  • викладіть Закуску на блюдо, полив приготованим соусом.

До капрезе ідеально підходить свіжовипечений чорний хліб. Страва тільки посприяє тому, що у вас підніметься апетит. Так що відпочинок вдасться на славу!

Варто почитати: