Капуста з часником

капуста маринована з часником

Пропоную вам рецепт капусти з часником, який я просто а-ба-жа-ю! Якщо ви ще в пошуках чого-небудь цікавого – вам сюди. Капуста з часником хороша тим, що приготувати її можна в будь-який час року, в будь-якій кількості і відразу ж є. А от смак, доведеться ще пошукати таке:) Перевіримо?! Тоді починаємо приготування…Я сама люблю брати капусту для цього способу річну. Осіння капуста виходить не багато жорсткою, хоча моєї дочки вона подобається саме такий. Нашаткуйте 2 кг капусти, 2 моркви середньої величини натерти на тертку, 1 головка часнику.

Тепер робимо маринад: в емальованій каструлі закип’ятити 1 літр води, всипати туди 1 склянку цукру (200г), 2 ст. л. солі, 2 склянки рослинного масла (кожного), 3 ч. л. оцтової есенції . Заливаємо капусту гарячим! маринадом і відразу ж перемішати. Коли охолоне, перекласти в банки. Їсти можна через добу. У нас починають є значно раніше:)

Кращі рецепти від Світлани Шабанової…

Варто почитати:

Додати:

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *