Крабові палички з начинкою

Крабові палички – 250 гр, сир – 100 гр, ковбаса докторська – 100 гр., часник – 1 зубчик, майонез, спеції, яйце 1 шт, борошно.

Приготування фаршированих крабових паличок:

– Розморозити крабові палички і кожну з них розгорнути;

– Сир натерти на дрібній тертці, додати пропущений через чеснокодавку часник і перемішати з майонезом;

– Ковбасу нарізати соломкою, довжина шматочка повинна дорівнювати довжині крабовою палички;

– На розгорнуту крабову паличку намазати начинку з сиру, в центр покласти смужку з ковбаси і загорнути паличку назад рулетик;

– На розігріту сковороду кладемо паличку, попередньо обкатавши в борошні і у збите яйце;

– Палички обсмажуємо з двох сторін (готуються дуже швидко). Готово! Приємного апетиту!

Варто почитати: