Крем для вафель

Часто доводиться чути, що вафлі промащують згущеним молоком. Я ніколи так не роблю. По-перше, занадто солодко і коржі розм’якшуються, а по-друге, ну не подобається мені магазинне згущене молоко (ну хіба в дуже невеликих кількостях, як я в цей раз зробила). Згущене молоко я готую сама. Тому рекомендую вам це крем для вафель, як найкраще для ласунів ласощі.

2 пачки готових квадратних вафель:

  • 450 гр масла,
  • цукрова пудра,
  • какао,
  • молоко згущене – 2 ст. ложки
  • спирт харчової (можна і без нього)
  • мелені горіхи.

Спосіб приготування:

  • Масло збиваю в міксері, додаючи по ложці цукрової пудри і какао – тут орієнтуєтеся на свій смак, щоб було солодко.
  • Як і до кожного крему додаю 1 ст. ложку спирту.
  • Потім, продовжуючи збивати – зовсім небагато – близько двох ст. ложок вареного згущеного молока і
  • В кінці – мелені горіхи (у мене було десь більше пів склянки).
  • Всі – крем готовий!
  • Він смачний, має шоколадний смак, і коржі залишаються сухими, не розмокають.

Варто почитати: