Кульки з айсинга

Прикраса айсингом

Для тих хто любить айсинг , а так само для початківців працювати з ним майстер клас, як приготувати кульки з айсинга. Спочатку приготуйте айсинг – візьміть кілька повітряних кульок, нитки, не багато рослинної олії, кондитерський шприц з насадкою №1 або № 2.

Надійти кульки, залишивши при цьому нитку довжиною, щоб їх можна підвісити для сушіння

Кульки змащуємо не багато рослинним маслом. Капніть крапельку масла на кульку і розітріть руками, так зручніше і швидше.

Візьміть кульку за кінчик і, з допомогою насадки № 1 , видавлюйте айсинг, обертаючи кульку зі всіх сторін. Готовий кулька вішаємо сушитися. Це приклад конструкції для сушіння, у вас буде своя:))

Залишаємо сохнути приблизно на п’ять годин, але для впевненості можна залишити на ніч.
Візьміть дуже обережно кулька в долоньку і акуратно, тупим предметом (кінцем кисті), намагаємося в відліпити айсинг від стінок кульки. Не раджу протикати відразу, ймовірність поламати кульку з айсинга велика.

Проколіть кульку.

І дуже акуратно витягуйте луснула кулька.

Ось таку півсферу можна приготувати таким же способом.

Варто почитати: