Курочка під шубкою

Продукти для курочки під шубою :

Відварне філе куряче – 300гр.,

твердий сир – 300гр.яйця – 5шт., помідор – 3шт.,

зелений горошок – 1б.,майонез,

зелень будь-для прикраси.

Беремо блюдо і по краях викладаємо листя салату, а в середину відварне філе курки, попередньо порізавши на кубики. Потім порізані, теж кубиками, помідори. Промазати майонезом.

Яйця нарізати і покласти на помідори, потім зелений горошок – промазуємо майонезом, а потім на дрібній тертці потерти сир. Зверху прикрасити все це цими ж продуктами і зеленню. Готується дуже швидко і смачно.

Варто почитати:

Додати:

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *