Квіти-крокуси

крокуси

Продовжую ділитися ідеями виготовлення прикрас для тортів. Сподіваюся, що ви вже зрозуміли, що немає нічого складного. Практика і тільки практика:)

Квіти-троянди ми вже робили, хто ні – сходіть сюди>>> , якщо пропустили, то можна і подивитися кошик з трояндами тут>>> і повертайтеся назад.

Сьогодні – це майстер-клас квіти-крокуси. Замішує мастику – у мене шоколадно-мармишковая, рецепт тут>>>.

Вирізаємо пелюстки і злегка прокочують їх

Складаємо чотири пелюстки, злегка змастивши біля кінчиків, накладаючи один на одного

загортаємо разом, злегка притиснувши за хвостики

залишаємо сушитися (я зробила конуси з фольги – з них же і кали роблю). Готово!:)

Варто почитати: