Лосось по-канадськи

лосось по-канадськи

сьогодні Бог Послав нам … ні, не шматочок сиру, як відомій байці … а шматочок лосося по-канадськи:) … У пошуках якогось цікавого нестандартного рецепта ( риба червона щодня не буває на нашому столі ) знайшла ось такий у своїх записах. Ділюся своїми кулінарними шедеврами з вами, мої читачі:) Це страва можна подавати і холодним – дуже приємна звістка в літню спеку, чи не правда?:)

Для нашої закуски знадобиться

600 г лосося
сік половини лимона
1 картоплина
1 маринований огірок
100 г майонезу
100 г сметани
перець,
зелень за смаком.

Стейки риби вимити, почистити, обсушити серветками, полити соком лимона і поставити в холодильник години на два. Потім посолити, трохи змастити маслом, загорнути у фольгу і запекти. Охолодити, не виймаючи з фольги. Охолоджену варену картоплину і огірок дрібно нарізати, змішати з майонезом і сметаною, перцем, зеленню і полити рибу. Просто смакота!

Варто почитати: