Млинцевий торт з желе

Млинцевий торт

Спечіть млинцевий той з желе – це чудове ласощі до чаю, а в якості сніданку просто приголомшливо ситна страва! Такий торт не соромно подати і гостям, здивуйте своєю оригінальністю, тим більше, що Масляна на дворі – хороший привід для приготування млинцевого торта.

Млинці робимо за улюбленим рецептом, приклад тому ось тут>>>

Переходимо до складання млинцевого торта:

  • Беремо форму (у мене салатник) вистилаємо плівкою.
  • остиглі млинці загортаємо улюблене варення (джем, ягоди або желе, як на фото) рулетом.
  • Викладаємо на дно форми як змійку.
  • Наступний навколо першого. І так далі.
  • Шари просочуємо солодким кремом. У мене збиті вершки зі згущеним молоком (на морозиво дуже схоже).
  • В самому кінці покладіть цілий млинець, як основу.
  • Прибираємо в холодильник на 1 годину.
  • Перед подачею перевернути на плоске блюдо і полити кремом.

Мені здається, що я довше писала, ніж робити цей млинцевий торт:)

Бажаю удачі і приємного чаювання!

З Масленницей вас, друзі!

  • Моя оцінка млинців тортику 10 балів ( з Десяти).

Варто почитати: