М’ясні кульки з начинкою з моцарелли

М’ясні кульки виходять смачними, незалежно від того, з якого м’яса ви приготуєте. Але особливо смачними вони виходять, якщо приготувати їх з начинкою.

На днях я приготувала дивно смачне блюдо, яке сподобалося всім членам моєї родини – м’ясні кульки з начинкою з моцарелли. Поспішаю полелиться з вами рецептом їх приготування!

Вам знадобиться:

  • 1 склянка подрібнених мигдальних горіхів
  • 800 г філе курки
  • ? склянки – соусу чілі
  • ? склянки – борошна
  • 100 г вершкового масла
  • ? пучка зеленого цибулі
  • ? склянки – рослинного рафінованого масла
  • 3-4 зубчики – часнику
  • 150 г моцарели
  • 2 стіл. л. – діжонської гірчиці
  • 2 – яйця
  • за смаком – сіль
  • спеції
  • для панірування – сухарі

Приготування:

  • куряче філе Нарізаємо на маленькі шматочки.
  • Змішуємо з подрібненою зеленою цибулею і часником, приправляємо спеціями, сіллю, додаємо яйця з дижонской гірчицею і соусом чилі.
  • Все подрібнюємо в блендері в фарш, потім додаємо борошно, вимішуємо.
  • Сир нарізаємо дрібно, змішуємо з олією і мигдальними горішками (можна додати трохи панірувальних сухарів).
  • Беремо невелику кількість фаршу, сплющує, в центр покласти начинку з сиром.
  • Формуємо кульки, обвалюємо в сухарях.
  • Обсмажуємо кульки в розігрітому рослинному маслі протягом 10 хвилин, потім перекладаємо у форму для запікання.
  • Відправляємо в заздалегідь розігріту до 200 градусів духовку, випікаємо 15 хвилин.
  • Подаємо до столу гарячими.

Подавати такі м’ясні кульки можна з будь-якими гарнірами або просто з овочами. При приготуванні з них випливає дуже смачний соус. Виходить дуже смачно!

Варто почитати:

Додати:

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *