Пісні рецепти. Дієти

Прихильники дієтичного харчування, дотримують церковний пост – люди харчуються переважно стравами із круп. Увелка пропонує свої пісні рецепти.

Салат з квасолі Увелка і буряка

Це простий салат смачний і низькокалорійний. Варена квасоля входить в перелік продуктів, дозволених для розвантажувальних дієт.

Інгредієнти:

  • Олію раст.~3 ст. л.
  • Квасоля біла ТМ Увелка~250 г
  • Буряк~200г
  • Зелень~1 ст. л.

Як приготувати:

Буряк варити протягом півтора годин, нарізати «кубиками». Квасолю промити, відварити. Всі складові перемішати, заправити олією, посолити. Через годину подавати.

Салат з перловки Увелка з яблучками

Інгредієнти

  • Яблука ~2 шт.
  • Огірок (солоний)~1 шт.
  • Крупа перлова ТМ Увелка ~4 ст. л.
  • Зелень чабру ~2 ст. л.
  • Перець
  • Масло оливкове~4 ст. л.

Як приготувати:

Зварити перловку до розсипчастості. Охолодити. Яблука, огірок ріжемо «кубиками», змішуємо з крупою. Перець + зелень чабру + масло. Перемішати. Салат готовий!

Рисові коржики

Коржики з рису Увелка входять в перелік пісних рецептів. Різноманітні дієти також можуть включати цей десерт, так як коржики не смажаться, а випікаються.

Інгредієнти

  • Рис круглозерний ТМ Увелка~1/2 склянки
  • Вода~1,5 склянки
  • Цукор
  • Борошно
  • Цедра апельсина

Як приготувати:

Варити рис до загустіння. Додати цукор + цедра + борошно. Розкачати коржики, обваляти в сухарях, покласти в духову шафу. Подавати з соком або компотом.

Плов з мідій

Це смачне блюдо. Обов’язково приготуйте його, навіть якщо ви не на дієті і не перебуваєте в пошуку пісних рецептів. Дуже незвичайне блюдо.

Інгредієнти

  • Рис длинозеный ТМ Увелка~2 склянки
  • Мідії (м’ясо)~450 г
  • Цибулю~2 шт.
  • Перець солодкий ~1 шт.
  • Помідори ~ 5 шт.
  • Перець
  • Сіль

Готуємо так:

Зварити рис майже до готовності. Цибулю – півкільцями, перець, помідори (бажано прибрати шкірку) порізати – все підсмажити на олії. Перемішати. Мідії загасити. Викладаємо в каструлю + трохи води і тушкуємо до готовності.

Різотто з овочами

Це плов по-італійськи, заснований на поєднанні рису з овочами. Різотто – дієтичне блюдо, підходить тим, хто на дієті.

Інгредієнти

  • Рис довгозерний оброблений паром Увелка~1,5 склянки
  • Вода ~3 склянки
  • Маргарин ~2 ст. л.
  • Гриби~7 шт.
  • Петрушка ~2 кореня
  • Селера ~1 корінь
  • Цибулю~2 шт.
  • Моркву ~2 шт.
  • Паста томатна ~ 2 ст. л.
  • Перець
  • Сіль
  • Сухарі для панірування
  • Зелень

Приготування:

  • Гриби промиваємо, дрібно нарізаємо, варимо 15 хв, воду зливаємо.
  • Чистий додаємо рис у киплячу воду, солимо, варимо на повільному вогні до вбирання води.
  • Промиті овочі нарізаємо «кубиками», відварюємо.
  • Воду зливаємо, змішуємо з рисом + паста + гриби + сіль + перець.
  • Красиво викладаємо на страву, присипаємо сухарями, прикрашаємо зеленню.

Варто почитати: