Рецепт коржі – випічка на сковороді

Коржі

Пропоную вам рецепт коржі, які випікають на сковороді і без використання якої-небудь рідини – молока, кефіру, води. Цього незвичайного рецептом коржики не один десяток років, готувала їх ще моя бабуся. Тому я й люблю свої старі рецепти, де всі продукти прості і випічка виходить чудовою, такий рецепт просто не знайти в наші дні. Смак у них незвичайний, не багато солоні і розсипчасте тісто, що тане в роті – чудово поїдаються в моїй родині з молочком, чи солодким чаєм. Чоловікам такі коржі особливо подобаються. Спробуйте, здивуйте своїх домочадців новим рецептом і новим блюдом:). Переходимо від слів до справи:

Нам буде потрібно для приготування коржів:

  • 1/2 пачки маргарину,
  • 2 яйця,
  • 2 ст. ложки майонезу,
  • 1 склянку борошна (приблизно, я всі продукти роблю «на око»),
  • не багато піску( 1/2 ч. ложки),
  • 1 ч. ложку соди погасити оцтом.

Рецепт приготування коржів:

  • розм’якшений маргарин, додаємо яйця, розтираємо.
  • Вводимо майонез, соду гашену – ретельно перемішуємо.
  • Додаємо пісок і борошно – повинно вийти тісто, як на сирники.
  • Випікаємо коржі на сковороді з двох сторін до рум’яної скоринки.
  • Подаємо до чаю або за вашим смаком, наприклад з молоком.
  • Коржі дуже ситні, смачні, розсипчасті, мягонькие і прості в приготуванні.

Рецепт коржі, однозначно, оцінюю так – 10 балів ( з Десяти).

Пригощайтеся і залишайте свої відгуки.

Варто почитати: