Рулет з листкового тіста з яєчною начинкою

А ви знаєте, що з листкового тіста можна приготувати фантастично смачні закуски з різними начинками? Наприклад, ось такий приголомшливо смачний рулет з листкового тіста з яєчною начинкою. Начинка в ньому готується із звичайної яичнцы бовтанки. Додаються також інші прості інгредієнти. У підсумку, закуска захоплює і зовнішнім виглядом, і за смаком.

Подавати такий чудовий рулет можна і в гарячому, і в холодному вигляді. Листкове тісто можна приготувати в домашніх умовах або придбати вже готовий, магазинне.

Вам знадобиться:

  • 2 стіл. л. – вершкового масла
  • 2 листа – листкового тіста
  • 1 пучок – свіжого кропу
  • 10 – яєць
  • 200 г твердого сиру
  • 300 г свіжих печериць
  • 250 г вареного м’яса або шинки
  • за смаком – спеції
  • сіль
  • для змащування – яйце

Приготування:

  • Очищаємо печериці, обсмажуємо на олії до готовності.
  • Нарізаємо соломкою або кубиками м’ясо (шинку).
  • Натираємо на дрібній або крупній тертці сир.
  • Подрібнюємо дрібно кріп.
  • До сиру додаємо яйця і нарізану зелень, приправляємо за смаком спеціями, сіллю, збиваємо.
  • До грибів додаємо м’ясо, вливаємо збиті яйця, смажимо все, помішуючи, приблизно п’ять хвилин (до готовності яєць).
  • Розкачуємо листочки тіста тонко.
  • Потім робимо з боків надрізи, а посередині кладемо приготовану начинку.
  • Заплітаємо тісто «кіскою», зверху змащуємо збитим яйцем.
  • Відправляємо в попередньо розігріту до 200 градусів духовку на 20 хвилин.
  • Остуджуємо, подаємо до столу.

Залишається тільки нарізати рулет з листкового тіста на порційні шматки. Неймовірно виглядає апетитно, барвисто! При приготуванні можна додавати будь-яку іншу зелень, а також експериментувати з приготуванням яичнцы бовтанки. Насолоджуйтесь!

Варто почитати:

Додати:

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *