Рулети з курки з курагою – гармонія смаку!

Апетитна закуска, викликає у всіх захоплення – це рулети з м’яса. Це завжди безпрограшний варіант для святкового столу. До того ж, такі рулети можна готувати з різноманітними начинками, змінюючи їх по своєму смаку. Я хочу вам запропонувати один з варіантів, який я вважаю найбільш смачним і приготувати рулети з курки з курагою.

Це не тільки справжня гармонія смаку, але і дуже яскраве, красиве блюдо! Готується просто і легко. Можна подавати як в гарячому, так і в холодному вигляді. Просто ідеально!

Вам знадобиться:

  • 100-150 г кураги
  • 4 шт. – курячого філе
  • 2 шт. – перцю чилі
  • за смаком – шавлія свіжий
  • спеції
  • сіль

Приготування:

  • Промиваємо м’ясо під холодною проточною водою, обсушуємо паперовим рушником.
  • Потім накриваємо харчовою плівкою і ретельно відбиваємо молоточком так, щоб м’ясо стало тонким.
  • Змащуємо спеціями і сіллю, залишаємо трохи постояти при кімнатній температурі.
  • Курагу заливаємо гарячою водою, через 20 хвилин зливаємо воду, просушуємо сухофрукти.
  • Нарізаємо кільцями гіркий перець (якщо не любите гостре, то замініть болгарським перцем).
  • На м’ясо викладаємо рядами кільця перцю, потім курагу (достатньо на шматочок 4-5 штук) і по 3-4 гілочки шавлії.
  • Скачуємо в акуратні рулети.
  • Потім щільно загортаємо в харчову плівку (дуже важливо загорнути щільно), після чого перемотувати нитками.
  • Перекладаємо в сотейник або каструлю з товстим дном.
  • Заливаємо гарячою водою – щоб тільки покрила рулети.
  • Ставимо на помірний вогонь, після закипання проварюємо 40 хвилин.
  • Видаляємо плівку, остуджуємо, нарізаємо на порційні шматки.

Рулет з курки, приготовлений таким чином, виходить неймовірно ароматним, соковитим, смачним! А ще він виглядає приголомшливо красиво на розрізі. Насолоджуйтесь!

Варто почитати:

Додати:

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *