Смачний простий пиріг з вишнею та абрикосами

пиріг з вишнею та абрикосами

Смачний простий пиріг з вишнею та абрикосами за 30 хвилин – це не мрія, а справжній рецепт в допомогу всім любителям випічки. Він простий тане в роті і, я впевнена, що вас будуть часто просити приготувати цей чудовий пиріг ваші домашні. Щоб урізноманітнити літню кухню, рекомендую приготувати заливний пиріг з овочами, він дуже легкий і літальний.

Продукти для приготування пирога:

  • 1 п. масла вершкового+ 50 грам (для змащування)
  • 5 яєць
  • 150 грам цукрового піску
  • 300 грам борошна
  • 2 ч. ложки розпушувача
  • 1 п. ваніліну
  • 100 грам яєчного лікеру
  • 1 банку консервованих абрикосів
  • вишня свіжа або консервована

Спосіб приготування пирога з вишнями і абрикосами:

  • Масло, цукор і яйця збиваємо до отримання однорідної маси.
  • Борошно змішати з розпушувачем, ваніліном і додавати в яєчно-масляну масу потроху, по черзі з яєчним лікером.
  • Це значить трохи борошна, потім трохи лікеру, знову трохи борошна і знову трохи лікеру, а не відразу все борошно і весь лікер – змішати до однорідної маси.
  • Тепер виливаємо готову масу в форму (32см *39див), покривши його пекарської папером.
  • Зверху заповнюємо вишнею і консервованими абрикосами.

пиріг з вишнею та абрикосами

  • Посипаємо зверху мигдалем, трохи цукром і відправляємо, розігрів духовку до 190 градусів на 20-25 хвилин.
  • Виймаємо пиріг, змащуємо розтопленим вершковим маслом і випікаємо ще хвилин на 5-7 в духовку.
  • Обов’язково спечіть пиріг з вишнею та абрикосами за цим рецептом – просто чудове тісто і бездоганний зовнішній вигляд.

А це фото пирога в розрізі:

пиріг з вишнею та абрикосами

Варто почитати: