Смачний шашлик з риби в духовці через 15 хвилин. Маринад для шашлику з риби

Шашлик з риби в духовці

Пора шашликів тільки починається і я знову рада вам запропонувати смачний шашлик з риби, приготований в духовці за 15 хвилин, а ще через 15 хвилин ви вже зможете насолоджуватися шашликом, його чудовим смаком і ніжним м’ясом. Головне – не його пересушіть!

Для приготування шашлику з риби беремо:

  • 1 кг філе морського мови (сома або іншої жирної риби)
  • сіль 1 ч. ложка
  • приправи – куркума, базилік, зіра(кумин), барбарис, червоний перець.
  • 1 кг цибулі ріпчастої
  • квас домашній (або світле пиво)

Рецепт приготування шашлику з риби в духовці:

  • Рибу порізати на порційні шматочки
  • Солимо і додаємо приправи
  • Нарізати цибулю і теж перемішати з рибою
  • Тепер полийте шашлик, злегка, квасом (або пивом) і залишити маринуватися його на 15 мнуть
  • Замочіть палички для шашлику на 15 хвилин, поки маринується шашлик з риби, що в воді.
  • Потім одягаємо на них філе риби, лук, помідори можна, порізавши їх скибочками.
  • Прогріваємо духовку і смажимо шашлик на решітці або на деку (нагрів його теж) 15 хвилин.
  • При необхідності поливаємо маринадом

Шашлик з риби в духовці можна приготувати в будь-який час року.
Просто смакота!
Так само ви можете подивитися і інші рецепти з фотографіями шашлику в рубриці «Шашлик».

Варто почитати: