Смачний суп розсольник в мультиварці редмонд. Як приготувати суп розсольник швидко

суп розсольник в мультиварці

Продовжую тему – приготування в мультиварці без інструкцій і сьогодні публікую ще один простий і смачний рецепт супу розсольнику в мультиварці редмонд. Зазвичай, я замочую перлову крупу з вечора, щоб приготувати розсольник, але це ж мультиварка, яка повинна економити мій час без втрат якості, подумала я і вирішила приготувати з того, що було під рукою). Суп мене порадував, хоча і дуже відрізнявся за смаком від того, що я готую зазвичай. Запрошую за рецептом…

Продукти для супу:

  • куряче філе – 1 шт.
  • огірки солоні – 4 шт.
  • розсіл – 50-100 грам
  • перловка – 100 г
  • картопля – 2-3 шт.
  • морквина – 1 шт.
  • цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • тому.паста – 1 порційна упаковка
  • мартіні – 30-50 грам
  • часник – 3-4 зубчики
  • приправи ваші улюблені, у мене – куркума, перець білий прованські трави, лаврове листя, базилік.

Спосіб приготування:

  • Моркву натираємо на середню тертку
  • Цибуля дрібно ріжемо
  • Знімаємо шкірку з огірків і теж дрібно нарізаємо…
  • Ставимо режим СМАЖЕННЯ ОВОЧІ, встановивши час 20 хвилин
  • Кидаємо на дно мультиварки шматочок вершкового масла або рослинного…
  • Як тільки масло «зігрілось» закидаємо приправу – куркуму і розтираємо рівномірно з маслом…
  • Закидаємо порізані продукти – морква, огірки і цибулю – закриваємо кришку мультиварки
  • У цей час готуємо інші продукти – картоплю ріжемо дрібно і на 3 частини куряче філе.
  • Хвилин через 7-10 відкриваємо кришку і … ( фото погане вийшло, все-одно видно кількість продуктів)

  • Додаємо мартіні, знову перемішуємо і залишаємо дожариваться з відкритою кришкою, щоб вийшли всі винні пари)
  • В кінці додаємо томатну пасту, перемішуємо і чекаємо закінчення сигналу.
  • Тепер додаємо перловку, попередньо промивши її гарненько, розсіл і знову перемішуємо.
  • Тепер сміливо закидаємо інші продукти: приправи, картоплю, м’ясо (курку), часник пропускаємо через чеснокодавку, сіль (зовсім не багато, у нас розсіл сюди додався)…

  • І воду 2 – 2.2 літра.
  • Закриваємо каструлю, встановлюємо режим СУП, час у мене вже встановлено в програмі і йдемо відпочивати.

Сподіваюся, що тепер ви розумієте принцип роботи з мультиваркою і у вас пропадає страх і розпач від того, що страшно все зіпсувати – суп розсольник в мультиварці редмонд вийшов на славу!

Якщо ви з якихось причин не їсте м’ясо, як я, то виключіть його з списку інгредієнтів і вийде смачний пісний суп.

Звичайно міф про те, що з мультиваркою вам нічого не треба робити, не багато роздутий, але плюси безсумнівно є. Одним з них бачу, що менше мити посуду після приготування обіду))).

Тепер про смак цього супу – відрізняється він тим, що не багато присутній кислинка. Порівняти можу лише так – коли ми готуємо щі з свіжої капусти і щі з квашеної капусти, начебто одні щі, а смак різний. Так от, найважливіше тут не пересолити, а краще посолити, коли відкриєте мультиварку по закінченні приготування, так і професіонали радять.

Мартіні теж вносить в це блюдо певну нотку і він стає не схожий на звичний нам розсольник. Як у музиці, цей прийом називають «варіація» супу розсольнику. Але дуже смачна варіація, повірте і ніяких інструкцій, книжок тощо)

Варто почитати:

Додати:

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *