Смачний суп з сиром і фаршем

Дуже часто у хазяєчок, і особливо у працюючих, залишається зовсім небагато часу, щоб приготувати смачний обід або вечерю для своєї сім’ї. Тому я хочу запропонувати вам рецепт смачного супу з сиром і фаршем. Процес його приготування не потребує багато часу, а в результаті вийде чудовий, ароматний суп, який обов’язково сподобається всім.

Вам знадобиться заздалегідь купити необхідні продукти і можна приступати до приготування. Тому, в першу чергу, наводжу список всіх продуктів, необхідних для цього чудового блюда.

Інгредієнти:

  • 180 мл – сметани
  • 2 шт. – моркви
  • 550 г фаршу (яловичого або змішаного)
  • 5 стіл. л рослинного масла
  • 450 р – плавленого сиру
  • 2 шт. – лука
  • 3,5 склянки – готового м’ясного бульйону
  • 1,5 склянки – молока
  • 1 шт. – селери
  • 5 шт. – середнього картоплі
  • 2 стіл. л – крохмалю
  • 2 стіл. л – води
  • ? пучка – вашої улюбленої зелені
  • за смаком – сіль
  • перець

Приготування:

  • Візьміть каструлю, має товсте дно, і розігрійте в ній масло.
  • Покладіть в каструлю фарш, посоліть, поперчіть за смаком і обсмажуйте на помірному вогні, поки він не стане коричневого кольору.
  • Перекладіть фарш з допомогою шумівки на тарілку.
  • Помийте селеру, картоплю, моркву і цибулю і всі овочі наріжте невеликими кубиками.
  • Покладіть підготовлені овочі в каструлю, де раніше обжаривался фарш і обсмажте 7-8 хвилин.
  • Влийте м’ясний бульйон, покладіть обсмажений фарш і готуйте до готовності картоплі (зазвичай на це йде не більше 10 хвилин).
  • Наріжте сир маленькими кубиками, додайте до супу і варіть, помішуючи, до повного розчинення сиру – приблизно 5 хвилин.
  • Розведіть крохмаль водою, додайте в масу, проварити ще 2 хвилини.
  • Наріжте дрібно зелень, додайте її в суп, влийте сметану, перемішайте і відразу зніміть страву з вогню.

Подайте такий чудовий суп із сиром і фаршем обов’язково в гарячому вигляді. Як ви переконалися, приготування не займає багато часу – максимум 40 хвилин. Вся сім’я досить, а у вас залишається час для себе, коханої.

Варто почитати: