Смажена цвітна капуста в клярі з грибами

цвітна капуста смажена в клярі

Це блюдо – смажена цвітна капуста в клярі з грибами – просто знахідка для смачної і ситної вечері або обіду. Все банально просто, навіть не доведеться витрачати час і відварити капусту. Смак чимось нагадує мої улюблені оладки з капусти.

Продукти для смаженої цвітної капусти:

  • 1 головка цвітної капусти
  • 300-500 гр печериць
  • 1,5 ст. води
  • борошно
  • сіль
  • спеції: куркума, базилік, мускатний горіх, коріандр

Спосіб приготування кольорової капусти в клярі:

  • Капусту ділимо на суцвіття і промиваємо.
  • Печериці ріжемо крупно і обсмажуємо на сковорідці, додавши масло 0.5 ч. ложки куркуми.
  • Приготуйте тісто з води, борошна, солі і інших спецій – консистенція як на пишні оладки.
  • Солі повинно бути багато, т. к. капусту ми не солимо зовсім.
  • Викладаємо цвітну капусту в кляр і добре промешиваем, щоб вона вся опинилася в тесті.

цвітна капуста смажена в клярі

  • Сюди ж відправляємо печериці і теж перемішуємо.

цвітна капуста смажена в клярі

  • Капусту викладаємо в один шар, щоб вона гарненько присмажився.

цвітна капуста смажена в клярі

  • Переверніть на іншу сторону і смажимо ще хвилин 5-10.
  • І ось тепер можете сміливо подавати до столу, прикрасивши зеленню або збризнувши соком солодкого апельсина.

цвітна капуста смажена в клярі

  • Просто смакота ця смажена цвітна капуста в клярі з грибами.

Я ще тільки вчуся готувати вегетаріанські страви і треба помітити, що всі вони легкі, смачні і досить ситні хоча і без м’яса. Приєднуйтесь до нас у розпал теплого літа:)

Варто почитати: