Сьомга на грилі

Сьомга відноситься до одного з найсмачніших риб. Але мало хто знає, що сьомгу можна приготувати на грилі. Все що для цього знадобиться – трішечки терпіння, доступні інгредієнти і повільний гриль. Ви насолодитеся «божественним стравою» – тане в роті, ароматною сьомгою! Отже, готуємо рибу на грилі!

Інгредієнти:

  • 700 г — сьомги, нарізаною невеликими скибочками
  • 5-6 — лимонів
  • 1 великий огірок
  • 4 стіл. л. — оливкової олії
  • 3 склянки — натурального йогурту
  • 5 зубчиків — часнику
  • 3 стіл. л. — кропу (подрібненого).
  • перець
  • сіль

Приготування:

  • Візьміть дерев’яні шпажки і нанизайте на них рівномірно скибочки сьомги, чергуючи з шматочками лимона.
  • Всі поперчіть і посоліть за смаком, змастіть оливковою олією.
  • Залиште, щоб риба трохи промаринувалася.
  • Поки займіться приготування особливого соусу.
  • Змішайте кріп, йогурт, подрібнений часник і натерту на тертці огірок дрібно.
  • Посоліть, поперчіть.
  • Нагрійте гриль до мінімальної температури, обсмажте на ньому сьомгу (не більше 4 хвилин).
  • Гарячу рибу полийте соусом.

Неймовірно смачна сьомга на грилі готова! Це блюдо дуже корисне, до того ж низькокалорійне. Про його смак я вже мовчу. Треба спробувати це дивовижне блюдо, щоб зрозуміти наскільки воно приголомшливо смачне! Насолоджуйтесь!

Варто почитати: