Святкова закуска Бутербродний торт з м’ясом і грибами

Бутербродні торти – неймовірно популярна закуска в країнах Європи. І не дивно, адже готується вона дуже просто, а виглядає неймовірно гарно! Головне, проявити трохи фантазії при оформленні цієї страви. Готувати закуску можна з різними інгредієнтами. Пропоную вам приготувати бутербродний торт з м’ясом і грибами.
Це смачно і виглядає по-святковому!
Вам знадобиться для тіста:
- 1 упаковка – розпушувача
- 2 склянки – борошна
- 10 г кмину
- 250 г сметани
- 230 г маргарину або масла
Для начинки:
- 1 упаковка – майонезу
- 800-850 г відвареного м’яса
- 4 – варених яйця
- 300 г свіжих грибів
- 175 г сиру твердих сортів
- 4 шт. – помідорів
- для смаження – рослинне рафіноване масло
Приготування:
- Готуємо основу з тіста і для цього змішуємо всі інгредієнти до однорідної консистенції.
- Ділимо тісто на 4 частини, розкачуємо і випікаємо 4 круглих коржа – при температурі 180 градусів приблизно 20 хвилин кожен.
- М’ясо перекручуємо на м’ясорубці.
- Гриби нарізаємо шматочками і обсмажуємо до готовності на олії.
- Помідори нарізаємо тонкими часточками, натираємо на дрібній тертці окремо сир і яйця.
- Беремо один корж, змащуємо майонезом, викладаємо м’ясо.
- знову Кладемо корж, змащуємо, викладаємо гриби.
- На третій корж розподіляємо скибочки помідорів, на четвертий – сир з яйцями.
- Змащуємо майонезом торт.
- Прикрашаємо, як нам подобається – будь-якими овочами та зеленню.
Бутербродний торт, як ви переконалися готуватися простіше простого! Пропоную вам пофантазувати з приготуванням начинки. Така закуска прикрасить будь-який святковий стіл!
Варто почитати: