Святкова закуска Бутербродний торт з м’ясом і грибами

Бутербродні торти – неймовірно популярна закуска в країнах Європи. І не дивно, адже готується вона дуже просто, а виглядає неймовірно гарно! Головне, проявити трохи фантазії при оформленні цієї страви. Готувати закуску можна з різними інгредієнтами. Пропоную вам приготувати бутербродний торт з м’ясом і грибами.

Це смачно і виглядає по-святковому!

Вам знадобиться для тіста:

  • 1 упаковка – розпушувача
  • 2 склянки – борошна
  • 10 г кмину
  • 250 г сметани
  • 230 г маргарину або масла

Для начинки:

  • 1 упаковка – майонезу
  • 800-850 г відвареного м’яса
  • 4 – варених яйця
  • 300 г свіжих грибів
  • 175 г сиру твердих сортів
  • 4 шт. – помідорів
  • для смаження – рослинне рафіноване масло

Приготування:

  • Готуємо основу з тіста і для цього змішуємо всі інгредієнти до однорідної консистенції.
  • Ділимо тісто на 4 частини, розкачуємо і випікаємо 4 круглих коржа – при температурі 180 градусів приблизно 20 хвилин кожен.
  • М’ясо перекручуємо на м’ясорубці.
  • Гриби нарізаємо шматочками і обсмажуємо до готовності на олії.
  • Помідори нарізаємо тонкими часточками, натираємо на дрібній тертці окремо сир і яйця.
  • Беремо один корж, змащуємо майонезом, викладаємо м’ясо.
  • знову Кладемо корж, змащуємо, викладаємо гриби.
  • На третій корж розподіляємо скибочки помідорів, на четвертий – сир з яйцями.
  • Змащуємо майонезом торт.
  • Прикрашаємо, як нам подобається – будь-якими овочами та зеленню.

Бутербродний торт, як ви переконалися готуватися простіше простого! Пропоную вам пофантазувати з приготуванням начинки. Така закуска прикрасить будь-який святковий стіл!

Варто почитати: