Свиняча грудинка слабосолона. Як засолити грудинку

грудинка свиняча слабосолона

Не всі знають, як засолити грудинку в домашніх умовах. Пропоную свій простий спосіб – свиняча грудинка слабосолона, просто слинки потечуть у ваших гостей тільки при вигляді такої нарізки:) Чого ми і добиваємося! Йдемо готувати грудинку…

Продукти для засолювання свинячої грудинки:

  • грудинка
  • сіль крупна
  • перець, часник, кріп (хто любить).

Свиняча грудинка – спосіб приготування:

  • Свинячу грудинку нарізати шматочками в 1.5 – 2 см завтовшки.
  • Обвалюємо її солі і приправляємо часником (подрібнивши його), перцем і кропом.
  • Всі викладаємо в поліетиленовий пакет ( у мене з замочком не великі) і залишаємо на всю ніч в теплі – вранці прибираємо в холодильник.
  • Через добу свиняча грудинка стане ароматною і її можна буде їсти!
  • Ось таким простим способом я отримую свинячу грудинку слабосолону.

Варто почитати: