Свинячі відбивні в пряних травах – приголомшливо смачно!

Чому найпопулярнішими є відбивні зі свинини? По-перше, м’ясо свинини вийдуть неймовірно ніжним, м’яким, соковитим. По-друге, це приголомшливо смачне блюдо, яке чудово названа з будь-яким гарніром. По-третє, такі відбивні можна готувати на всі випадки життя – і для сімейної вечері, і до святкового столу, і до дружніх посиденьок.

Важливо тільки їх правильно приготувати, і тоді страва буде казково смачним! Саме такий рецепт я і пропоную вашій увазі, знайомтеся – свинячі відбивні в пряних травах. Страва – фантастика!

Вам знадобиться:

  • 8 шматків – свинини (без жиру)
  • 2 стіл. л. – свіжого чебрецю
  • 4 стіл. л. – діжонської гірчиці
  • 2 стіл. л. – свіжої петрушки
  • за смаком – спеції
  • сіль
  • для панірування – сухарі
  • для обжарювання – рослинна рафінована м’ясо

Приготування:

  • дрібно Подрібнюємо зелень петрушки і чебрецю, змішуємо.
  • Промиваємо м’ясо під проточною холодною водою, обсушуємо паперовими рушниками.
  • Кожен шматочок відбиваємо, потім приправляємо за смаком спеціями, сіллю, змащуємо дижонской гірчицею.
  • Залишаємо постояти при кімнатній температурі на півгодини.
  • Потім обвалюємо спочатку зелені, потім у панірувальних сухарях.
  • Розігріваємо на сковорідці масло.
  • Обсмажуємо з двох сторін на помірному вогні до легкої золотистої скоринки.
  • Перекладаємо у форму для запікання.
  • Ставимо в заздалегідь розігріту до 220 градусів, готуємо до готовності 10-15 хвилин.
  • Відразу подаємо до столу.

Зі свинячими відбивними краще всього поєднується зелень і овочі. Додатково можна при приготуванні додати меду, чорносливу, горіхів. А подати найкраще блюдо з білим сухим вином. Насолоджуйтесь!

Варто почитати:

Додати:

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *