Тістечко «Картопля»

Рецепт тістечка «картопля» є, напевно, у кожної господині,але я поділюся своїм, мені він здається одним з кращих.

Відразу скажу, що смачніше буде тістечко, якщо брати половину сухого печива (типу «Марія» ) та половину пісочного (типу топленого молока).

700 гр. печиво пропустити через м’ясорубку (можна подрібнити за допомогою блендера), додати 200 гр. вершкового масла, 1 ст. гарячого молока, 1 ст. цукру, 1 ст. мелених або подрібнених горіхів, 2-3 ст. ложки какао.

Все добре перемішати, розділити на порції, сформувати картоплі. Обваляти в какао, або кокосовій стружці, в тертому шоколаді (а можна зробити три варіанти відразу).

Поставити на холод. Через годину можна подавати до столу. «Паростки» у картоплі зробіть із вершкового масла з допомогою кондитерського мішечка. Приємного апетиту!

Варто почитати: