Торт «Чародійка»

Продовжую «рубрику» для ласунів. Щось дуже хочеться солоденького. І обов’язково, що-небудь солодкого, з дитинства. Торт «Чародійка» був одним з постійних у солодкому меню бабусі. Вона напрочуд швидко готувала, я часто приходила ненароком, без попередження, але бабуся намагалася балувати і не відпускати мене без її кулінарних шедеврів. Інше словосполучення складно знайти для того, що мені залишилося «у спадок». Перейдемо до справи…Для цього торта буде потрібно 1/2 пачки маргарину, 3 яйця,1 склянку піску – все збити. Додати 2 ст. л. какао, 1 склянка борошна, 1/3 ч. л. соди – знову все перемішуємо до однорідного стану. Виливаємо у форму і випікаємо 35-40 хвилин. Після того, як торт буде готовий, розрізати його уздовж (на 2 коржа) і промазуємо кремом.

Крем готуємо так: 1 склянку піску,1 склянка молока, 2 ст. л. борошна. Все перемішати, поставити на слабкий вогонь, помішуючи довести до кипіння. Остудити. Потім додати 200 г вершкового масла і все збити. Вийде повітряний гладкий крем. Зверху ж поливаємо його ось таким кремом, шоколад розтопити 2 ст. л. молока, остудити, а потім полити зверху (Можна в 2 ст. л. молока розмішати масло і додати какао).

Варто почитати: