Торт «Дует»

Фруктовий торт “Дует”

З сьогоднішнього дня відкриваю літній сезон тортом «Дует». Тепер я буду частіше ділитися рецептами тортиків, пирогів інший випічки з фруктів або в поєднанні з ними. Літо проходить швидко, а сезон фруктів, ягід, ще швидше. Тому пропоную вам випічку, яку ви не зможете приготувати в інший час року. Погляньте, як виглядає цей чудовий торт! На смак він ще солодший). Давайте приготуємо і будемо насолоджуватись це райське фруктове насолоду:)

Корж може бути вашим улюбленим, я волію класичний бісквіт, рецепт тут>>>. Корж не варто робити більше 3 см
Готуємо динне суфле – м’якоть одного дині, з допомогою блендера, перетворюємо на пюре. Потім 1 склянка вершків збити з 1/2 склянки цукру, додати 0,5 пачки вершкового масла (розм’якшеного), акуратно перемішуємо. Беремо 1 ст. ложку желатину, вже замоченого, розтопіть на водяній бані і ретельно перемішайте.

Візьміть куполоподібну форму, у мене це глибока тарілка, викладіть її ананасами і ківі, або іншими фруктами, за своїм розсудом, і залийте готовим динним суфле. Зверху покладіть корж бісквіту і поставте в холодильник не менше, ніж на 4 години, потім викласти на блюдо, перевернувши форму. Наш фруктовий торт Дует готовий і можна поласувати:) Приємного апетиту!

Варто почитати: