Як приготувати рибне суфле

Якщо ви купили хорошу свіжу рибу і вирішили приготувати щось смачненьке – приготуйте дуже смачне рибне суфле. Таке суфле — просто ідеальний спосіб приготування будь-якої риби. І це рибне блюдо дуже подобається навіть маленьким діткам.
Готується суфле досить просто. Дуже ніжне блюдо з риби – чудова альтернатива котлет, так як страва не вимагає обсмажування, воно готується в духовці.

Інгредієнти:

  • 600 г рибного філе
  • 2 шт. – моркви
  • 2 – яйця
  • 180 мл – молока
  • 120 г – рибної ікри
  • 2 шт. – лука
  • 4 – варених яйця
  • 3 шматочка білого хліба
  • 2 шт. – болгарського перцю
  • ? пучка – кропу
  • ? пучка зеленого цибулі
  • за смаком – паприка
  • мелений чорний перець
  • сіль

Приготування:

  • Замочіть шматочки хліба на 20 хвилин в молоці.
  • Подрібніть цибулю, моркву натріть, перець наріжте маленькими кубиками.
  • Подрібніть в блендері підготовлені овочі і філе риби.
  • Додайте до маси хліб, всі спеції, посоліть.
  • дрібно Подрібніть яйця, кріп і зелена цибуля – все з’єднайте.
  • На деко, змащене маслом, покладіть суміш з овочів і риби.
  • Зверху розподіліть начинку з яйцями.
  • Поставте в розігріту до 160 градусів духовку.
  • Випікайте 30 хвилин.

Подавати таке рибне суфле можна з різними гарнірами або салатами. Блюдо залишається дуже смачно як в гарячому, так і в холодному вигляді.

Варто почитати: