Закусочний торт Наполеон

закусочний торт Наполеон

Не знаю, чи вистачить мене на те, щоб виставити весь майстер-клас торта Наполеона закусочного, час вже пізніше, та й взялася я сьогодні випікати далеко вже за вечір… Що ж, буду старатися:)

я готувала з покупного листкового тіста, взяла:

  • 2 морквини,
  • банку 170 грамів консервованого тунця,
  • 3-4 яйця

звичайно, я планувала 4 яйця, та тільки, моя маленька зайчик, яка мені допомагала весь вечір, встиг з’їсти один білок, а я помітила, коли зробила першу фотку і стала її переглядати… Смішно вийшло, а я то думаю, чого це він такий спокійний і задоволений:) Ось те саме фото, разом з маленьким ласуном:)

Отже починаємо готувати наш закусочний торт Наполеон! Ось частина продуктів, що необхідна для нашого тортика… ніжний на смак, коржі просто тануть у роті, а родзинкою у цій закусці, я вважаю – присутність кисломолочного сиру. Робити його легко, швидко, а знищується він ще швидше… А ось самий головний дегустатор – ВТК одним словом… перевірка продуктів проходить через нього ще до початку приготування. Так що можна не сумніватися:)

А ось всі продукти, які нам знадобляться: 2 моркви, 3-4 яйця, тунець 170 грам ( можна використовувати будь-які рибні консерви), 1-2 зубчики часнику, листкове тісто (я брала покупне 500 грам), сирний сир з креветками..

Розрізаємо готове тісто на 5 рівних шматочків, розкачуємо дуже тонко, на скільки можливо, укладаємо на деко, обов’язково наколюємо виделкою по всьому коржу і ставимо на 8 хвилин в духовку…

коли коржі повністю охолонуть починаємо збирати торт. Для начинки приготуйте морква ( варимо і натираємо на середній тертці, додаємо часник і майонез), яйця можна порізати крупно, а можна натерти на середній тертці… збираємо торт: перший корж змастити майонезом ( не багато) і укладаємо консервований тунець..

на другий корж покриваємо морквяної масою – промащувати сам корж майонезом не треба…

третій знову шар промазуємо майонезом і укладаємо яєчну начинку…

рецептом було сказано, що наступний шар знову рибні консерви, я спробувала змінити і далі обмазала верхній корж і боки сирним сиром. Залишився 5-й корж зламала і посипала зверху і боки у тортика…

Сирний сир я не змогла купити в найближчому магазині і тому замінила його якісним 9% сиром, додавши в нього приправи, посоливши і додавши сметану… смак приголомшливий, повірте!

Готовий торт Наполеон прибираємо в холодильник не менше, ніж на 2 години, а є його краще, коли він постоїть на столі біля 30 хвилин – так він стає більш ніжним, соковитим…

наступного разу я хочу спробувати зробити торт з огірком, замість яєчного шару…

А тепер, поки наш Наполеон просочується, я вже приготувала в якості розваги дітям мультфільми онлайн, які цілком можна подивитися всім разом, тим більше, що сьогодні ми всі заслужили відпочинок, чи не правда?:) Відмінний сайт для перегляду фільмів, мультфільмів, музики – я дуже рада, що у мене з’явилася можливість представити вам цей сайт.

Варто почитати: