Як смачно та швидко приготувати ЩУКУ В ДУХОВЦІ У ФОЛЬЗІ - рецепт

Як смачно та швидко приготувати ЩУКУ В ДУХОВЦІ У ФОЛЬЗІ – рецепт



Не знаєте як смачно та швидко приготувати ЩУКУ В ДУХОВЦІ У ФОЛЬЗІ? – рецепт для вас…

Щука – це не просто хижа риби, а царська, правда, до такої рибі потрібен особливий підхід. Щука в духовці у фользі виходить дуже ніжною, без запаху твані, якщо замаринувати її в соусі з додаванням лимонного соку або оцту. А щоб не зіпсувати страву дрібними кісточками, варто вибирати більш велику тушку.

ПІДПИСКА на канал!

Найпопулярніші відео:
1. Кімната ТОРТУР. ЗАМОК ПАЛАНОК. Мукачево. Закарпатська обл. Україна…
2. ЗАМОК ПАЛАНОК. Мукачево. Закарпатська обл. Україна…
3. ЛЕТИЧІВСЬКИЙ ЗАМОК…
3. Замок МЕДЖИБІЖ
3. ЗЕленський ЗВІЛЬНЯЄ далі…
4. ЗЕ програв ФІЛАТОВУ?..

Самі популярні СПИСКИ відтворення Playlists:
1. Історія
2. Рейтинги
3. Факти
4. НОВИНИ

★ Давайте спілкуватися в соціальних мережах!

Підписка на канал, щоб не пропустити нові випуски!

По ВСІМ питанням пишіть на o-mail@i.ua

Не в кожної господині щука виходить ароматною і ніжною. Багато хто не може позбавитися від неприємного річкового запаху, який присутній в тушці, інші просто боятися зв’язку язуватися з приготуванням хижака. Але якщо вибрати правильний рецепт і знаті деякі тонкощі, то можна побалувати себе і своїх близьких ситним та смачним блюдом.

Інгредієнти:

щука вагою близько кг;
один плід лимона;
три ложки майонезу;
соняшникова олія;
сушена зелень;
пів ложечки кмину, коріандру і паприки.

Спосіб приготування:

У черевце виснаженою і очищеної щуки кладемо шматочки цитруса, по часточці можна покласти за зябра.
У майонез кладемо суху зелень і всі спеції.
Обмазуємо рибу з усіх сторін соусом і кладемо на фольгу, змащену соняшниковою олією та зверху розкладаємо ще кілька лимонних кружечків, загортаємо і запікаємо 20 хвилин (температура 200°С).

#щукауфользі #щукаудуховці #запеченащука #щука #простірецепти